tisdag 25 januari 2011

string

Har ett par minuter över och vill passa på att visa ett av fjolårets bästa fynd, detta söta lilla sideboard. Står brevid soffan med en hög inredningstidningar på.







6 kommentarer:

  1. Snyggt! Skulle behöva nåt liknande litet bord vid sängen. Vi får åka en runda snart. Va ju kul sist ute i ingenstans!

    SvaraRadera
  2. Snyggt!
    Är det en "riktigt" string?
    Skulle vara trevlig att parkera Kobra telefonen på :-)
    Verkligt fint fynd, gillar din blogg!
    Otroligt vackra bilder, blir inspirerad.

    SvaraRadera
  3. Jag tror det är en riktig string, surfade lite och hittade länken http://www.metropol.se/knowledgebase/read.asp?go=%7B84F66ACA-EA19-489E-B0D3-722A8769A317%7D där står bordet under kategorin "Nisse Strinning". Ser även att jag verkligen fyndade mitt! :)
    Det är så roligt att höra att ni gillar bloggen och blir inspirerade av bilderna, för jag lägger så mkt tid på att försöka få dem tilltalande! :)

    SvaraRadera
  4. Ohhh, jag har spanat efter ett sånt här bord till vår fåtölj i vardagsrummet. Har inte sett något som verkar vara i så här bra skick dock. Och oftast är de på Tradera för avhämtning någonstans för långt bort. Håller tummarna på att den kommande sommaren bjuder på något liknande till vrakpris. Och gärna ett blombord i samma stil till det ;)

    SvaraRadera
  5. Loppistian: Håll utkik på typ Röda Korset o såna butiker redan nu, det var där jag hittade detta! Håller tummarna för dig!

    SvaraRadera