tisdag 27 juli 2010

Status i flytt Boråkra Skola->Sofieberg, Gredeby

Flytten har gått snabbare än förväntat. Alla som hjälpte till var så duktiga och nästan allt är på plats i det nya huset. Det är lite småsaker kvar som J och jag tänkte ta idag, samt den hemska flyttstädningen. Brr, längtar inte efter den! Men kanske att man kan få det något fördröjt eftersom hyresvärdarna ska renovera lite, så vi ska se om vi inte kan ta den stora städningen när de är klara och de har nya hyresgäster istället. Känns dumt att storstäda två gånger.

Appropå städning så kan man ju inte säga att säljarna gjort något bra jobb. Kylen är knappt urtorkad, det var en cm hundhår under en soffa de lämnade, plus en cm till bakom elementen och det ska ju nämnas att J är rätt alergisk mot päldjur vilket han påpekat, samt att det hängde kvar ett gammalt badrumsskåp som inte vart tömt sedan gubben bodde här! Urrk!
J fick nog när han såg att de inte ens flyttat ut kylskåpet för att städa där under, och ringde säljarens son, som tyckte att de gjort ett bra städjobb.. Han ska komma hit ikväll ioch kolla, för man måste se det med egna ögon.. Nu pratar de i telefon med dem och det låter lite infekterat, hur sjutton ska detta sluta? Varför kan de inte bara komma hit och städa om, varför bråka om det och bli ovänner när det kan lösas smidigt? Som vi säger på jobbet, gör om, gör rätt!

Usch, får ont i magen av detta, jag vill ju bara vara glad över vårt nya hus, inte bråka om städningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar