onsdag 11 november 2009

stickig gårdag

Hade en skön dag med mamsen i Malmö igår. Hon är så snäll och följer med överallt! Shoppade inte så mycket kläder dock, blev bara en tröja, sen lite småplock typ nya penslar, några canvastavlor och lite underkläder på Lindex, dom hade ju halva priset på reapriset! Me like!
Passade på att luncha med Sara och prata lite, kändes som en evighet vi faktiskt pratade om hur allt var sist! Det var trevligt, hoppas bara hon får tag i ett nytt boende snart, för tjejen hon hyr av nu verkar ju totalt puckad.

Åkte ju dit för återbesök på ögonkliniken egentligen, men varför inte förena nytta med nöje!
Ögat hade läkt bra och allt såg bra ut, va lite torr bara, så jag får droppa tårersättningen oftare. Bästa var att nu slipper jag ha solglasögonen på mig när det är molnigt! Halleluja! Kände mig ju som en jävla mupp med dom och folk undrade väl om jag försökte va viktig eller nåt.. :P

Har fått för mig att börja sticka, så jag satt och pillade med det hela vägen ner så tiden bara sprang iväg! Sen på hemvägen gick allt åt pipsvängen för nu vet jag att man inte bör sticka en halsduk på slätstickning för det blir inte snyggt, plus att den rullar ihop sig. Så då var ju hela stickningen för gäves och inte roligt, så jag stickade två aviga, två räta som mamma föreslog istället, får se hur d blir. Behöver öva mig i vilket fall. Borde väl byta garn egentligen, för detta kommer ändå inte räcka till nån längre halsduk. Eller så skiter jag i det och väntar tills jag får tag på Jumperstickor nr 10 och börjar på den där mössan jag hittade i mormors Hemmets Journaltidning. Den gillade jag skarpt och det skulle bara ta en kväll att göra, för en van då, så d tar väl en vecka för mig, lite lagom..

foto Hemmets Journal

3 kommentarer:

 1. Åh, va snygg! Ser ut som en luddig liten kondom. ;P Kan du inte göra en te maj me!? En stor, så huvet får plats?

  SvaraRadera
 2. Fingertuta!
  Vi kan väl sitta en kväll och göra det ihop, jag kan lära dig sticka/fräscha upp minnet! :D
  Inga kast med spetsig sticka bara!

  SvaraRadera
 3. Det var en mycket trevlig idé! Vill bara tacka för den information du har delat. Bara fortsätta skriva denna typ av inlägg. Jag kommer att vara din trogna läsare. Tack igen.

  SvaraRadera