torsdag 25 mars 2010

små funderingar

Dagens minne.
Tänk att få vara så liten och lycklig, ovetandes om livets mysterier!
Jag, sommaren 1984.


Såg minsann att en liten minikrokus smugit sig upp sen igår. En liten lila fläck bland alla löv, jord och mindre snabba knoppar. Härligt!
Dagens väder lockar till en liten lunchpromenad, men med bara 30 minuter så hinns det inte med tyvärr. Lunchen ska värmas, ätas, sen ska det diskas och dessförinnan ska man gå 4 trappor ner och sen upp igen.

Jag blir sugen på att åka hem och rida en sväng med Em, men det kanske kan hinnas med i helgen istället. Stallets hästar har semester, så ingen ridning idag alltså, saknar det verkligen, är veckans höjdpunkt! Förra lektionen övade vi "öppna" och det gick super, kändes som att poletten äntligen trillade ner. Inte lätt att läsa sig till sånt, man måste utövadet också.

Funderar på att ta en sväng på stan idag nu när lönen kommit. Behöver gå till bibblan och låna teoriböcker för mc-kortet också. Nu måste jag ta tag i mitt liv och inte bara låta det rinna iväg utan att något händer!

Måste köpa lite minipåskliljor, murgröna och annat smått och gott till trappens inplantering med, verkar ju som att frosten har släppt sitt tag nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar