torsdag 29 januari 2015

ingen bebis än..

I lördags var det travgala på Kalmartravet. Robin hade vunnit Saxnäs Lärlingsserie och var så stilig när han hämtade sitt pris på scenen.
Bilden är lånad från stallets hemsida.

Jaha, ingen bebis på utsatt datum, då blickar vi framåt istället och ställer siktet längre fram, nämligen den 1 februari. Dels hade det varit roligt eftersom vi inte har någon i släkten som fyller år i februari och dels för att jag läste nåt sånt där års-horoskop för 2015 och då skulle 2015-02-01 vara ett speciellt datum för alla Stenbockar. Haha, ja vi får väl se. 
Börjar bli jobbigt att alla runt omkring ploppar ut sina bebbar till höger och vänster, både dom som var satta innan och efter mig. Men jag sitter inte i sjön och den som väntar på nåt gott.. Får njuta av att bara vara hemma och vila lite till. 
Var hos barnmorskan igår och allt såg så bra ut. Fick en ny tid nästa vecka och är det så att ingen liten sparris tittat fram så kommer vi börja boka lite tider på sjukhuset för vidare kontroller och ev igångsättning. Men än så länge är det normalt, två veckor innan och två veckor efter utsatt datum är helt normalt. 

 Magen på utsatt dag 27/1, v 40.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar