torsdag 8 januari 2015

Antikrundan!

Efter uppmuntrande från mina kära kollegor skickade jag in en bild på min soffgrupp till Antikrundan och i våras ringde de upp mig och sa att de ville ha med den när programmet besökte Karlskrona under sommaren!
Paps följde med mig på inspelningen och hejade på i kulissen med mobilkameran i högsta hugg. Det har varit en spännande väntan fram tills ikväll då det inte var säkert att inlägget skulle komma med i slutversionen som skulle sändas i teve sen. Jag satt som klistrad framför tv'n och när jag så helt plötsligt ser migsjälv där i rutan tror jag knappt att det är sant! Så fantastiskt roligt att det faktiskt kom med!
Här kommer länken om någon vill kika igen, det är ca 26:30 in i klippet. Kan tyvärr inte lägga in klippet direkt på bloggen av nån anledning, men tryck HÄR så kommer du dit!

Såg även att jag var med på ett "bakom kulisserna foto" på hemsidan, roligt!1 kommentar:

  1. Usch, jag vet inte vad det är med mig. Men när jag fick se dig med bebismagen så började jag störtböla. Jag blev så glad över att se dig och så lycklig över att du hittat mannen i ditt liv och ska få barn. Är helt plötsligt så otroligt känslig, inte alls likt mig. Jag kom på att jag saknar dig. Tänker tillbaka på alla roliga barndomsminnen och sitter och funderar om varför vi tappade kontakten i tonåren och varför inte jag varit bättre på att höra av mig. Det är så svårt att hitta bra vänner, speciellt som vuxen. Att ha kvar barndomskamrater är det bästa som finns. Man har ju hela uppväxten tillsammans fyllda med fina roliga minnen. Och nu ska du få en egen bebis som kommer växa upp och leka som vi två tillsammans med ngn bästis. Spelar såklart ingen roll vilket kön det blir så jag hoppas du missförstår mig rätt, men de hade varit roligt att få se en riktig liten miniSandra. Med de blonda håret svajjandes och med rosa tröjor som leker med barbie och hittar på sjuka hyss i smyg :) Åh, jag önskar dig sådan lycka Sandra så du anar inte. Kram

    SvaraRadera