fredag 10 augusti 2012

hur många stilar i samma rum?

Blev lite mörka bilder när solen lyste i kameran i morse, så jag fick pilla lite med Instagram för att de skulle bli någorlunda ordentliga, men nu ser det iallfall för tillfället ut såhär i lägenheten.
När jag tog bort en massa småpryttlar, golvvaser och sånt så kände jag återigen att "less is more", det blev mycket snyggare utan allt småkraffs, så jag ska pilla lite till och försöka få bort lite överflödigt så det ser mer stilrent ut.
Jag har ju alldeles för mycket möbler på denna ytan egentligen, men jag vill ju ha dom för de är så fina och jag vet inte vart jag ska göra av dem heller.'
Vet inte vad man ska kalla min stil heller, för det är ju inte helt retro, det är en blandning mellan romantik, retro, ikea, svartvitt och lite lantligt. Stil ala Sandra helt enkelt. :)
Kommentera gärna vad ni tycker!
5 kommentarer:

 1. Tycker att du fått det jättefint och jag gillar din brokiga stil! Det ser ut som ett riktigt fint och ombonat hem där varje sak är något du tycker om och inte bara saker som du ställt dit för att det ska se ut på ett visst sätt och vara en viss stil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack! Det är precis så jag vill att det ska uppfattas! :)

   Radera
 2. Jag tycker att du har det jättemysigt! Många snygga möbler o prylar.Speciellt din trearmade golvlampa, den är jag grymt avundsjuk på! Jag skulle dock slänga ut monsteran som står på teven, den ser alldeles för rufsig ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det var egentligen min bror som loppade den för flera, flera år sen, han va lite före sin tid, men sen har jag "snott den". ;) Haha, ja den stackaren! Han är så gammal, säkert 10 år, så jag har inte hjärta att kasta han, men jag får nog gömma undan den ser jag nu när du sa det, haha!

   Radera
 3. Personlig och charmig mix tycker jag! Det brukar bli absolut bäst när man tar det man själv vill/har och blandar det. Hem som ser ut som om de var från 50-talet fullt ut (eller annan tid) blir lätt ospännande i mina ögon. Tumme upp för mix!

  SvaraRadera