torsdag 26 juli 2012

uppdrag rensning!

I lördags var jag hemma hos J för att rensa ut mina kvarvarande pryttlar från huset, det har bara dröjt 4 månader och skulle säkert dröjt ännu längre, men vi kände båda att det var dags att ta tag i det nu innan hans nya tjej ska flytta in.

Det kändes lite sorgset att svänga in på uppfarten som man gjort så många gånger förut, allt är ju så invant, men nu så långt borta och inte längre vårt.
Det gick bra ända tills jag kom in i hallen och såg alla hennes skor och verkligen insåg att nej, jag hör inte hit längre! Då kom alla känslorna och jag grät en skvätt, men sen var det full fokus, så resten av dagen flöt på bra.

Höll på att trilla baklänges när jag insåg att, nej, det är inte bara den överfulla vinden som ska rensas, det är även 3 uthus, växthus och källare! Ja, herreminje! Det var bara att hugga in och vi klarade tamejfanken att tömma allt utom ett par stora möbler! Hade vi inte fått hjälp av pappa och Robin så hade det dock varit värre.

Tog en bild på eländet i morfars numera smockfulla garage och det ska nämnas att jag har ett lika stort rum till inne i garaget, även det fullproppat med prylar från när jag flyttade ut ut huset! Sen är även morfars gamla sovrum fyllt. En återkommande tanke är; jag ska fan aldrig mer besöka en loppis!! Men det vet jag att jag inte kan hålla och jag har faktiskt besökt några i år, men jag köper bara en fjärdedel av vad jag gjorde innan, så det känns väldigt skönt.

Hann rensa lite i måndags och min nyloppisfrälsta kompis hittade lite som föll henne i smaken. Känns roligare att ge bort/byta sakerna till vänner och er bloggvänner. På lördag ska min kompis ha loppis hemma i trädgården, så jag ska försöka rensa lite imorgon så jag med kan stå där och förhoppningsvis bli av med lite bråte. Men såklart sparar jag retrogodbitarna till er! :)

2 kommentarer:

  1. Starkt av dej att ta tag i rensningen, även fast det tog emot. Nu har du tagit ännu ett steg i rätt riktning mot ditt nya liv! Härligt,
    fortsätt så!

    SvaraRadera
  2. Starkt jobbat av dig och jag gissar att det är en j*vla lättnad att ha det gjort! Jag försöker också hålla nere lopisfyndandet lite nu när jag flyttat till mindre men herregud, hittar jag någon söt liten pryl för en tia som gör mig glad så köper jag den och behåller den tills jag tröttnat. Sen är det bara att skicka vidare till någon annan som gillar den!

    Och jag tror nog att vi kan få till lite byteshandel nästa gång jag kommer ner! ;) De där kopparna du kommenterade i mitt senaste inlägg är de större tekopparna. Jag köpte sex st men vill egentligen bara behålla två så de andra fyra är dina om du vill ha dem. :) (En har ett limmat öra, väldigt snyggt gjort, i övrigt är de i jättefint skick!)

    SvaraRadera