fredag 13 juli 2012

fredagen den 13

I ett skyltfönster på Gammalt&Nytt stod domhär med bedjande ögon.
Känner ett starkt behov av att ta med dem hem, eller vad säger ni? :)
Tror dock priserna är rätt så höga, men ska kika iallfall. 

Först vill jag inleda med att tacka för era stöttande kommentarer och säga att det faktiskt känns lite bättre nu, sakta men säkert så verkar det som att jag börjat simma mot ytan igen. Kan dock fortfarande känna sjögräset mot kroppen då och då, men snart!
Hade "utvecklingssamtal" med chefen i måndags och det var så skönt att prata av sig med henne, för även hon hade märkt att jag inte var mig själv och jag har varit orolig att hon skulle vara besviken på att min prestationsförmåga sjunkit, men hon var verkligen förstående och peppade mig att låta det ta sin tid och att det inte gjorde något, det viktigaste var att jag mådde bra.
Så hon gav mig ett uppdrag över veckan, varje dag skulle jag göra något som gav mig positiv energi!
Det kan jag verkligen rekommendera för alla, för det har hjälpt mig jättemycket! Bara små saker, som tex att gå ut och leta lite svamp, att jag sen hittade kantareller gav ju ett extra glädjetjut!
Eller som att hänga med brorsan, papsen, kompisen med familjen och tokhoppa i deras studsmatta tillsammans med barnen! Ta ett dopp i havet, eller köra ett riktigt intensivt träningspass!
Ja, det är såna saker som jag har gjort i veckan och ikväll är det kulmen av allt roligt, Hasslöfestivalen!
Längtar hela året efter denna lilla festival, helgen då hela ön lever upp! I år kommer Hoffmaestro, Loreen, Status Quo, Mikael Wiehe & Vapenbröder mfl!

2 kommentarer:

  1. Gammalt&Nytt kan ha helt ok priser ibland, har köpt min "klyftvas" från Upsala-Ekeby och kastehelmi-ljusmanschetter där. :)
    Och skönt att höra att det börjar vända åt rätt håll. Mycket bra tips att se till att göra något varje dag som gör dig glad!! :)

    SvaraRadera
  2. Lisas figurer är väldigt fina. Vi har inga och det är för att priserna alltid är så höga. Men vi har starkt funderat på att köpa ändå eftersom de är så söta.

    Bra tips från chefen, alla borde fylla sina liv med glädjeämnen.

    SvaraRadera