måndag 2 juli 2012

fler källarfynd o lite gnäll

Var nere en sväng till bland mina nerpackade saker och rotade. Är som att gå på en loppis där allt är gratis! :) Denna gången återupptäckte jag "här" skylten av Marianne Westman samt den orangea plastbrickan.

Har inte blivit några loppisar alls på ett par månader, har tappat intresset helt. Är inne i en depp-period just nu när jag inte har lust med nånting. Känner mig bara omotiverad och bitter, ingenting är roligt.
Ena sekunden förbannad, andra helt förstörd och ensammast i världen, börjar gråta för ingenting. Jag tänker och funderar mycket fram och tillbaka, men kommer inte fram till något vettigt, bara fler frågetecken.
Men jag tror det är endel i sorgearbetet, fast jag gör det uppenbarligen tvärt om. Jag var glad och positiv i början, men nu 4 månader senare är jag ett vrak.
Men men, det är bara att hålla ut.

5 kommentarer:

 1. Den orangea brickan var bland det finaste jag sett i brickväg. Supersnygg!
  Hoppas saker och ting lättar upp för dig så deppen släpper. Att det är sommar, ljust, varmt och grönt utanför brukar kunna hjälpa till en smula.

  SvaraRadera
 2. Du ska se att det blir bättre. Det blir det alltid i längden!

  SvaraRadera
 3. Sänder dej styrkekramar, du är inte alls gnällig. Ibland är livet helt upp o ner, men det vänder. Låt det ta tid, ta små steg o gläds åt det lilla!

  SvaraRadera
 4. Westmans skyltar är så fina! Och brickan hade verkligen en läcker form, supersnygga handtag!

  Tycker det var starkt av dig att du var så positiv i början, är inte konstigt att det kommer en svacka förr eller senare. Man kan behöva vara sur, arg och ledsen också för att bearbeta det som hänt. Lyssna på dig själv och gör det du känner för, bara du vet vad du verkligen behöver och hur du ska kunna vända på det och bli lyckligare än någonsin!

  SvaraRadera
 5. Vänligt fina bilder . Håller med AL om att brickan är bland det snyggaste jag sett.

  SvaraRadera