lördag 27 juni 2015

Lördag på Öland

Idag har det varit varmt på Öland! Jag gick en promenad med Lily bort till Köpstaden i kjol och linne, så kul att äntligen få använda sina sommarkläder.
Pappa berättade att han pratat med en granne vars fru skriver upp hur vädret varit och enligt henne var det i år precis som i fjol och värmen kom som i nästa vecka och varade fyra veckor, så vi håller tummarna på att det blir likadant i år!
Imorgon kanske premiärdoppet kommer ske, var borta och doppade fötterna innan och det kändes inte så jättekallt faktiskt.

Robin körde lopp innan med sin passhäst Different In, han fick ett bra lopp, spets från start och ända till 5 meter innan mål, då kom favoriten och la mulen i blöt och vann med en hals. Retfullt!
Men ett par bra bilder blev det iallafall, dammade av zoomobjektivet och klättrade upp till lite högre höjder, tyckte det blev lite mer liv i bilden då. Sen på bild två kollar Robin så käckt in i kameran och alla fyra benen sitter där de ska.

Därefter tog farmor, jag och Lily en kvällspromenad och mumsade lite glass nere i hamnen. Lily är för rolig, när vi tittade till låg hon och kämpade och hade halvvägs satt sig upp! Så jag satte henne till rätta och då blev hon supernöjd och satt och spanade ut över solnedgången en lång stund!
Imorgon blir det kroppkakor!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar