tisdag 16 juni 2015

en fyramånaders bebis

Jösses vad tiden flyger förbi i ett rasande tempo! Vi är snart inne i halva juni, men sommaren lyser med sin frånvaro. På torsdag ska Lily besöka sin första Lövmarknad, vi får se om hon godkänner bärselen eller om vi får gå med vagnen och trängas. Bli en sån som man själv har förbannat genom åren, köra folk på hälarna och ta upp onödigt mycket plats mellan stånden..
När man får barn själv får man helt plötsligt förståelse för allt man förut retat sig på. T.ex barn som skriker på offentliga platser. Nu vet man hur den föräldern känner sig, paniken som närmar sig, hjärtat som bankar allt hårdare i bröstet och kallsvetten som bryter fram. Huga!
Nej, numera ler jag förstående mot föräldern istället för att blänga ilsket på barnet..

Häromdagen kände jag att kameran inte fått arbeta på länge och med tanke på hur fort Lily's utveckling går så måste det nog bli minst en fotosession i veckan!
För ett par veckor sen vände hon sig från rygg till mage och nu gillar hon att "stå", dvs vi håller henne så låtsas-står hon med de små benen, vinglandes som en hula hula flicka på instrumentbrädan på en amerikanare, så gulligt!
1 kommentar: