tisdag 14 oktober 2014

Helgen som gått

I fredags möttes vi upp på Robins jobb för samåkning till Öland och innan det var dags att bege sig passade jag på att bekanta mig med Robins "nya" passis Cream Balloon, en tvåårig hingst, som förutom att vara hur snygg som helst, var väldigt trevlig och nyfiken! Han får nog fylla ut hålet efter fina Åtting som flyttade till annan tränare i somras, den svarta hingsten var min absoluta favvis!

Det perfekta avslutet på en lång arbetsvecka måste vara att hälsa på Robin på jobbet och gosa med favoriterna! Kan man bli annat än lycklig av dessa goingar?

Snyggingen Cream Balloon.

Kompisarna Devs Daredevil och Kosmopolit Du Gull.

Britt Palema har blivit så duktig och kommer topp 3 för det mesta!


Väl på Öland fick jag se mitt livs första - och största - pumpafält!  Det var pumpor så långt ögat nådde! Robins mamma köpte och gjorde supergod pumpasoppa, kan verkligen rekommenderas!


Pumpafält på Öland.

Lördagen började med ett barnvagnsinköp! Robins mamma hade hittat en sprillans ny, inte ens plasten var borttagen, tidigare i veckan och eftersom vi inte hade en aning om vad vi ville ha - det där med barnvagnar är ett projekt i storlek med att köpa bil - så var ödets nyck mycket välkommen!
Det blev således en BRIO Go Next duovagn i 2014 års modell, skön att köra, liggdelen är hög vilket är bra eftersom vi båda är så långa. Visst hade jag hellre velat ha en grå modell, men en pride-vagn är väl inte helt fel! ;) Är du nyfiken på hur den ser ut, klicka här.

Barnvagnsshopping på G!

Robin har kollat på bil..


En fantastiskt vacker lördagskväll på Öland.
 Och till slut, på begäran, ett par magbilder vecka 25 (24+6) 
Lite svårt att få till bilder, men uppe på toalettstolen verkade gå bra, tills jag brakar igenom..

1 kommentar:

  1. Åh lilla VACKRA Sandra. Vad fin du är. Jag fick tårar i ögonen. Där står du, men en vacker bebismage (bilden i solnedgången var otroligt fin på dig). Det är över 20 år sedan vi sprang omkring, oskyldiga, på Hasslö och lekte och bråkade haha...och nu ska du bli mamma. Det är stort!!!! Önskar dig så mycket lycka så du anar inte!!!! Kram

    SvaraRadera