måndag 1 september 2014

Sågen loppis

Igår var det dags för en av årets bästa loppisar, nämligen Sågen. Jag var på plats trekvart innan och kollade runt lite innan jag ställde mig att vänta och folkmassan växer sig större. Plötsligt känner jag hur det slår lock för öronen, hjärtat börjar slå snabbt och hårt och jag blir helt varm i ansiktet, shit, jag håller på att svimma! Försöker andas djupt men får tillslut sätta mig ner på knä till det går över. Jag ställer mig upp igen och det går 5 minuter, bara 10 minuter till insläpp nu, då börjar det igen, fast ännu värre. Jag sätter mig på huk och tjejen framför reagerar direkt och frågar hur jag mår. När hon hör mig fixar hon snabbt fram ett kex från en av de två tjejerna som står bredvid, här ät detta du måste få upp ditt blodsocker! Den andra tjejen sticker till mig ett äpple och springer ut och köper en Loka till mig, en dam på min högra sida ger mig två Dextrosol och strax kommer tjejen tillbaka med Lokan, den första tjejen håller hela tiden handen på min rygg och pratar lugnt med mig. Jag känner mig snart bättre, reser mig på darriga ben och tackar alla inblandade. Blir rörd av att så många människor bryr sig och hjälper till såhär! Den första tjejen och jag springer på varandra 4-5 gånger till under eftermiddagen och hon kollar varje gång så jag fortfarande mår bra.
Jag kände allt eftersom eftermiddagen gick att jag började få feber och ont i leder och höfter och när kvällen kom var jag sängliggande med halsflussliknande symtom och feberfrossa. Fy sjutton! Och inte har det blivit bättre under dagen heller, jag lär nog ligga klubbad i ett par dagar till.

Men jag hann få tag i några prylar innan jag åkte hem, bland annat dessa 11 saftglas, märkta "England", ett par vaser, en Rörstrandljusstake, en damejeanne och ett Lundby dockskåp med källare, som kommer bli vinterns projekt. Bilder kommer.
Nu ska jag spraya näsan full med Nasin, ta en alvedon och ett par halstabletter och krypa ner. Natti natti!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar