onsdag 7 oktober 2015

En 8 månaders bebis

Idag har lilla norpan redan hunnit bli hela 8 månader gammal, tiden går i ett rasande tempo och jag har börjat få lite ångest över att börja jobba igen, Den 1 februari är det dags att kliva in på kontoret och Robin tar över rodret här hemma i några månader. Men sen lagom till värmen kommer så går jag hem några månader igen och tanken är att vi ska skola in Lily på dagis i augusti nästa år. Men det är länge till, nu är vi här och jag är fortfarande hemma och myser med min goa unge. För hon är ett utomordentligt glatt barn, men ibland är hon allvarlig som sin far, det ville jag visa med sista bilden, eftersom jag alltid lägger upp gladbilder annars. 
Vi hade en liten fotosession i eftermiddags när jag stoppade in hela henne i min fotobox och det gick bra 10 sekunder, sen började hon riva ut inredningen så jag fick avbryta uppdraget, men några bilder hann jag få. 
Annars så håller vi på att försöka få ordning på sömnmönstret om nätterna, då Lily hade fått för sig att hon skulle vakna och äta varannan timme. Jag höll på att förvandlas till en zombie efter ett halvår av konstant bruten sömn så det var hög tid. Det går sakta, två steg fram och ett tillbaka. Godnatt. Zzzz...

Här börjar det bra...

..men ganska snart revs det i inventarierna.

Allvarlig min mitt i leken.

1 kommentar:

  1. Alltså är inte denna lilla tös otroligt lik sin mamma när hon va liten :)
    Så söt!!!!

    SvaraRadera