lördag 22 november 2014

frost, bebis o lite loppisI morse när jag vaknade hade frosten invaderat trädgården och jag klädde fort på mig och sprang ut med kameran i högsta hugg. Älskar det där "krispiga" som blir när frosten kommer!
Efter en riktig helgfrukost var det sedan dags att vinka av Robin som skulle iväg till Mantorp och köra två lopp, sen sova i stallet och jobba hela söndagen. Hade varit trevligt om han alltid var ledig om helgerna, eller åtminstone kunde sova hemma, men så är det när man bor långt från jobbet och börjar tidigt.
Strax där efter mötte jag upp mamma och vi körde en hederlig loppisrunda i Karlskrona, det är säkert ett par år sen sist! Hittade lite smått och gott, inget så roligt att det är värt att fota dock, det är dåligt med porslin nu för tiden, men ett par reda-lådor, en vas och lite annat blev det. Kanske kommer en bild på Instagram senare.
Igår var vi på 40-års fest och träffade gamla vänner, det var en salig blandning av folk och det blev en riktigt trevlig tillställning med många skratt! Det blev såklart en del gravid-snack eftersom vi var två gravida och tre småbarnsmammor och alla delade med sig av erfarenheter bla inför den stundande förlossningen. Känner mig rätt peppad faktiskt, inte särskilt orolig, så jag hoppas att den känslan håller i sig!
Bebis bökar runt väldigt mycket just nu, barnmorskan sa att den har "gymnasik" där inne, att den sträcker på armar och ben och det märks verkligen! Man kan känna att något trycks mot magen och känner man på magen så känner man en ben, arm, rumpa eller vad det nu kan vara, så häftigt!
Tänkte jag skulle lägga upp ett inlägg om graviditeten hittills, med magbilder och sådär, tycker det är kul att se hur man växer.
Men nu blir det lite frost!Bonusbild på vårt lilla hem. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar