onsdag 22 januari 2014

irritationsmoment

Paps fixar till renoveringstapeten. Notera den snygga dörren!  ;)

Ikväll tar vi på oss snickarbyxorna igen och kör sista rejset med renoveringstapet i TV-rummet. 
Tapeterna tog ju slut när vi hade halva sista väggen kvar i söndags, typiskt! 
Men nu har mor o far varit och köpt nya. 
 Både mamma och Robin var lediga idag, jag ska sluta en timme tidigare, så pappa jag och Robin kan åka gemensamt ut. Mamma är redan där och har lagat middag till oss, hon är bäst! 
Tycker det är så kul att vara där och pyssla tillsammans allihopa, se hur vårt nya boende växer fram, planera en stringhyllevägg samtidigt som man mäter tapetvårder. Det kommer bli så snyggt! 

 ...och lugnt o skönt..! 
Vet inte vad grannen ovanför håller på med, har inte märkt av honom under 1,5 år, men sista halvåret har han börjat leva rövare om kvällar och nätter! 
 Igår satt han och vrålande NEEEEJ precis när jag somnat till så man blev skiträdd! 
Detta upprepades ett par, tre gånger, följdes sen av irriterade, klampande fotsteg från sovrummet, ut i köket och sen tillbaka igen. Vad är det frågan om? 
Och vilken tid på natten man än vaknar så låter det uppifrån honom. 
Är det inte rullande med stolen så är det TV på döv pensionärsnivå, dunkande musik, högljudda diskussioner eller klampande forsteg. 
Sen ringer hans väckarklocka vid 5-snåret, jag är fruktansvärt lättväckt på morgonen så jag vaknar ju direkt! Hade han stängt av den direkt hade det väl inte vart så farligt, men den ligger och ringer o ringer, brummar så hela taket skakar, ca en timme innan han går upp och stänger av den. 
 Har bankat i taket i ren desperation några gånger och då kommer han upp ganska snabbt, men då sätter han sig vid skrivbordet som är precis ovanför våra huvud och rullar fram och tillbaka på stolen i en timme istället innan det är dags att gå till jobbet istället! 
Kan man inte bara sova när det är natt som vanliga människor?!
1 kommentar:

  1. Jag hade målat dörren vit! Fast det kanske man bara inte gör på en sån gammel dörr?

    SvaraRadera