torsdag 7 juni 2012

bricks

Eftersom jag inte får göra några hål i väggarna så använde jag helt sonika de gamla hålen och skruvade upp en likadan hylla som förra ägaren hade. Sålänge man inte har några tunga saker på den går det bra, och vilka lätta saker passar väl bättre än lite retrobrickor/böcker?
De finaste och bästa fynden gjorde jag innan jag hade någon koll på vad som var värt nåt/eftertraktat, jag köpte med hjärtat och det gick ju bra. På både gott och ont har ju de flesta koll på saker och ting nu, och det är ju bra för folk slänger inte saker som förr, men det är ju också tråkigt eftersom där riktiga fynden blir svårare och svårare att hitta "bara sådär" som förut.

Förresten, vad heter brickan med kryddorna? Jag vet ju egentligen, men just nu står det helt still!
Och är det någon som vet nåt om plåtbrickan till vänster, Cinzano?

Tack vare Jan, Benny & Retrolux vet vi nu att Cinzanobrickan är spritreklam och kryddbrickan är ju såklart Persons Kryddskåp och Astrid Sampe formgav mönstret som lanserades på H55. Almedahls nyproducerar trycket och jag köpte faktiskt tyg till en köksgardin i mitt gamla hus kom jag på nu, undrar vart jag har lagt det?!3 kommentarer:

  1. Perssons kryddskåp från Almedahls. Det är Signe Persson Melins burkar och det är Astrid Sampe som designat trycket (från början på tyg)

    Snyggt!

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt, tur att det fanns hål redan så du kan få upp något på väggen! :)

    SvaraRadera