onsdag 14 mars 2012

Thailand!

Hej på er!
Tack för era fina kommentarer, de värmer verkligen!

Tänkte berätta nåt roligt!
Jag och kompis D har beställt oss en restresa, till THAILAND!
Åhh, som jag har längtat, ända sen 2008 när jag var där för första gången. Älskade verkligen detta land, maten, folket, shoppingen, klimatet, precis allting!
Så, nu är det äntligen dags att få komma tillbaka, kände att jag kunde unna mig resan med gott samvete!
Inte för att den var dyr, inte det minsta faktiskt, 6500;- för flyg t/r inkl boende i 2 veckor!
På lördag flyger vi ner, och är framme kl 9 på morgonen thailändsk tid, så vi kommer vara vakna i 2 dygn i sträck, det ska bli intressant! ;)

Kommer försöka uppdatera bloggen, för alla som är intresserade att läsa och se bilder på hur vi har det (tex kära mor). :)

Sålänge bjuder jag på lite bilder från resan 2008, endel har jag fotat, andra är från Hanna som var med min bror där nere. Vi mötte upp dem på Phi Phi Island redan första veckan och hit kommer vi åka i år igen!

Här är vi på färjan, som är påväg in till Phi Phi's hamn, där Robin och Hanna väntar.
De har redan varit en månad i Thailand och rest runt.

 Robin och jag på Phi Phi's kända utsiktsplats, där vikarna nästan går ihop. 

Här pustar vi ut, Alex, jag och Robin, efter klättringen upp.
  
Känner ni igen bakgrunden? Det är Maya Bay på Phi Phi Lee, där de spelade in The Beach med Leonardo DiCaprio, ett givet turistmål! :)

 Här är vi påväg till Long Beach, även den på Phi Phi Island.

Long beach, nästan inom räckhåll nu! :D

tisdag 6 mars 2012

så är det

Hej allihopa.
Som ni kanske förstår på den glesa uppdateringen så har det hänt lite saker hemma i Sofieberg.
J och jag har beslutat att gå skilda vägar, vilket innebär att jag lämnar Sofieberg för en lägenhet inne i Karlskrona. J kommer att ta över huset och fortsätta renoveringen på egen hand.

Allt gick väldigt snabbt när vi väl hade bestämt oss. På alla hjärtans dag tog vi beslutet om slutet. På fredagen var jag och tittade på en lägenhet på Ekholmen, på måndagen fick jag besked om att jag fått lägenheten och följande fredag flyttade jag in.

Allt är fortfarande upp och ner och jag kan inte påstå att blogglusten finns här just nu, men när den kommer tillbaka så är det med nytt namn och en ny adress, Sandy's Retro, som kommer finnas på adressen retrosandy.blogspot.com.
Jag kommer importera denna bloggen, så allt kommer (om jag lyckas) att se ut precis som vanligt, fast utan renoveringsinlägg, bara loppisfynd och kanske en och annan fundering.

Jag hoppas ni följer med mig dit! <3